BUON APE TITO is ontstaan uit passie voor Italië, de Italiaanse keuken, taal & cultuur. 


Jurgen Verheyen: 
“Ik ben van opleiding kok en reeds geruime tijd bezig met la tipica cucina italiana. Ik probeer telkens typische, authentieke gerechten op het bord te toveren. De kneepjes van het vak leerde ik van enkele Italiaanse mamma’s, van vrienden en van een pizzaiolo in Toscane. Ook de culinaire pagina’s voor Non Solo, een Vlaams tijdschrift over Italië, neem ik voor mijn rekening.” 

Ann Vermeir:
“Ik ben afgestudeerd als vertaler en geef Italiaans aan volwassenen. Mijn liefde voor de taal en het land probeer ik tijdens elke les door te geven aan mijn cursisten. Daarnaast schrijf ik ook artikels voor bovengenoemd tijdschrift. Sinds ik getrouwd ben met Jurgen ben ik me meer en meer gaan interesseren en verdiepen in de Italiaanse kookkunst zodat ik ondertussen helemaal mee ben met de recepten en (h)eerlijke producten die Italië biedt.” 


Samen zijn we vanaf 1 januari 2017 “BUON APE TITO”. Op een APE uit 1978 hebben we een Italiaanse houtoven gemonteerd zodat we met onze knalrode foodtruck op allerlei zomerse feestjes échte Napolitaanse pizza's kunnen bakken. Maar ook een herfst- of winterfeest met lekkere pizza rond een aantal vuurkorven is een optie.

Origineel, authentiek én overheerlijk! 

BUON APE TITO è diverso perché è fatto con amore...

VIVA LA PIZZA! 


Jurgen & Ann

HOME
NIEUWS
THE MAKING OF
ANTONIO
PIZZAFEEST
PIZZALIJST
RECENSIES
FOTO'S
CONTACT


BUON APE TITO

BUON APE TITO is ontstaan uit passie voor Italië, de Italiaanse keuken, taal & cultuur. 


Jurgen Verheyen: 
“Ik ben van opleiding kok en reeds geruime tijd bezig met la tipica cucina italiana. Ik probeer telkens typische, authentieke gerechten op het bord te toveren. De kneepjes van het vak leerde ik van enkele Italiaanse mamma’s, van vrienden en van een pizzaiolo in Toscane. Ook de culinaire pagina’s voor Non Solo, een Vlaams tijdschrift over Italië, neem ik voor mijn rekening.” 

Ann Vermeir:
“Ik ben afgestudeerd als vertaler en geef Italiaans aan volwassenen. Mijn liefde voor de taal en het land probeer ik tijdens elke les door te geven aan mijn cursisten. Daarnaast schrijf ik ook artikels voor bovengenoemd tijdschrift. Sinds ik getrouwd ben met Jurgen ben ik me meer en meer gaan interesseren en verdiepen in de Italiaanse kookkunst zodat ik ondertussen helemaal mee ben met de recepten en (h)eerlijke producten die Italië biedt.” 


Samen zijn we vanaf 1 januari 2017 “BUON APE TITO”. Op een APE uit 1978 hebben we een Italiaanse houtoven gemonteerd zodat we met onze knalrode foodtruck op allerlei zomerse feestjes échte Napolitaanse pizza's kunnen bakken. Maar ook een herfst- of winterfeest met lekkere pizza rond een aantal vuurkorven is een optie.

Origineel, authentiek én overheerlijk! 

BUON APE TITO è diverso perché è fatto con amore...

VIVA LA PIZZA! 


Jurgen & Ann